effe snel
Door: Lieneke en eline
Blijf op de hoogte en volg Eline
22 December 2008 | Kenia, Mombassa
hier even snel een berichtje van ons. we hebben al te lang niets meer laten horen, maar we leven nog.
hier gaat alles goed. we zijn druk bezig met de voorbereidingen voor kerst. ook hebben we afgelopen week voor het laatst in de kliniek gewerkt, en dat afgesloten doormiddel van een etentje met beide dokters.
we hebben echt weer veel te vertellen, maar op het moment is de tijd er niet echt. maar we gaan this een stuk voorbereiden en dan beloof ik dat het er morgen opstaat! so please heb geduld met ons.
liefs eline en lieneke
22 December 2008 - 11:47
Jan En Doortje:
We wensen jullie een heel fijn kerstfeest toe en hopen dat er tussen alle drukte door nog even tijd zal zijn om 'stil te staan' bij de 'kribbe'. Gods zegen ook voor het nieuwe jaar!!! -
22 December 2008 - 11:58
Rianne:
Fijne kerstdagen en Gods zegen in jullie werk en persoonlijke leven! -
22 December 2008 - 12:37
Coby De Vries:
Lieve mensen,
Een heel gezellig Kerstfeest, geniet en gedenk de geboorte van onze Heer!
Tot snel weerzien!
22 December 2008 - 13:12
Liesbeth:
Heej lieve Eline,
een fijn KERSTFEEST! En natuurlijk een gelukkig Nieuw Jaar!
Veel liefs, Lies -
22 December 2008 - 13:51
Heleen:
Hey Eline,
Goed om weer wat van je te horen en dat het goed met je gaat! Hier gaat ook alles goed. Ik heb nu vakantie, maar zonder Paul is het wel een beetje saai. Nog een nieuwtje: Ik ben gestopt met roken....! De kersdagen vier ik met mijn ouders, zoals gewoonlijk eigenlijk. Jij? En hoe ga je het nieuwe jaar in?
Ik ben benieuwd naar je verhalen!
Tot snel!
X Heleen -
23 December 2008 - 08:30
Sonja:
Hé Elientje en Lieneke!!
Even een snelle groet voor de feestdagen!!!!
En de aller beste wensen voor 2009!!!! Dat jullie maar nog meer kindjes gelukkig mogen maken!
Liefs Sonja -
24 December 2008 - 18:52
Oma En Opa De Jong :
hoi wereld rijzigers
het was weer een hele preek
maar wel goeie hoorwij leven met jullie mee
ook nog van harte bedankt
voor het mooie bloemstuk
voor onze 55ste huw;dag
het zijn orrisid; en dinsd;
avond kwam het hele stelaan
toen heeft kor dick gebelt
in u.s.a en trudy kwam met
een doosje en daar zet een
brief je in en toen wisten we niet wat wij zagen en wat daar op stond toen kwamen de waterlanders
want werden uit genodigt
18juli 1009 mee te gaan
met een cruis naar noorw;sweden en denemark;
met het grote schip de
ROTTERDAM met dik& rica
aad en trudy en wij met zijn tweejes goed he
eerste kerstdag komen
brit en jan en bert nel