tot rust komen in Afrika!
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline
17 September 2008 | Kenia, Mombassa
daarnaast kwamen wij er maandag ochtend vroeg achter dat er bouwvakkers bezig zijn met containers uittikken of zeg maar gerust uitdeuken.dit gebeurt zo,n 5 meter naast het huis en geeft dus nogal een aardig kabaal. daar gaat het uitslapen. volgens de bouwvakkers gaat dit een week duren, dus even vertaalt naar keniaanse tijd 2 weken.
we hebben het echt heel zwaar hier! maar we slaan ons erdoorheen en we hebben veel steun aan elkaar! en de berichtjes doen ons ook goed.
hahaha. nee gelukkig kunnen we erom lachen. ik (lieneke) geniet echt heel erg. ik voel me al helemaal thuis hier. zondag ben ik dus naar het ziekenhuis geweest voor een foto van mijn teen. alleen dit was al een ervaring opzich. we hebben erg veel zin om met ons project te beginnen, gaan deze week een beetje een schema maken van hoe we het willen gaan doen. ik (lieneke) moet dan nog een weekje rust houden en dan gaan we aan de slag. ja voor de rest is er nog niet heel veel gebeurt, want we zijn "ondanks alles" toch aan het genieten van onze vakantie.
eline schrijft nu nog een stukje en we houden jullie op de hoogte!
groetjes eline en lieneke
17 September 2008 - 13:11
Piet En Coby De Vrie:
Houd moed dames, enne Lieneke, als je rustig aan mag doen kun je heel goed plannen en schema's maken als je zit of ligt!
Sterkte ermee, weet dat we aan jullie denken en voor jullie bidden!
Liefs van ons allemaal!
Groetjes -
17 September 2008 - 18:12
Mama Eline:
hoi meiden en jongens,
Zorg goed voor lienke en ga vooral niet in de buurt staan van haar teen.
Geniet zeker van de vrije dagen het zal zeker drukker worden..
Met Romy gaat het goed, ik denk dat ze je niet mist!!!
Met de poezen gaat het ook goed aleen Spyk doe jaloers en zet zijn nagels in het hoofd van Janina.
Waneer komen er weer foto,s ???
Groeten mama eline (ina) -
18 September 2008 - 06:22
Heleen:
Hey Eline!
Nou dat is ook wat, maar gelukkig kunnen jullie erom lachen! Wat zijn jullie precies van plan? Wat wordt er bedoeld met jullie project? Ben benieuwd!
Hier gaat alles goed, het begint hier al koud te worden, dus je bent net op tijd weggegaan! Vandaag moet ik een presentatie in het Engels verzorgen voor een paar honderd man, dus ga nog even de presentatie doornemen!
Geniet van jullie rust, ook lijkt de omgeving jullie dat niet echt toe te laten...
X Heleen -
18 September 2008 - 08:33
Nelleke:
Wauw... weet je hoe leuk?! Niet van dat trapje natuurlijk... maar dat jullie daar zitten en... dingen gaan doen! :) Ik geniet helemaal mee,hier vanuit mijn nieuwe burgerlijke appartementje, met een kokende en schoonmakende echtgenoot op de achtergrond. (grapje, die zit op het moment braaf in een collegezaal naar theologische verhandelingen te luisteren). De foto's van onze bruiloft beginnen binnen te stromen dus we zijn volop aan het nagenieten. (Wat was ik BLAUW?!!!) Eline, we hebben je wel gemist! Maar ja... ik ben tenslotte ook niet op jouw bruiloft geweest, dus de wraak was gerechtvaardigd. Gelukkig was Lieneke er om de boel uit volle borst voor te zingen. :) Ondertussen doe ik erg mijn best niet in een leeg gat te vallen en het doel van mijn leven opnieuw te ontdekken nu dat niet meer het mooie 'mijn studie halen!' is. :) Ik geniet daarom volop mee van jullie avonturen. En droom van een zendelingenleven tussen de inboorlingen in Verweggistan.
Dikke Knuffel!!!!
Nelleke -
18 September 2008 - 09:34
El:
hey meiden!
wow..een klein beetje jaloezie voel ik als ik dat allemaal zo lees. wat is het leven daar tog zalig! en dat terwijl ik hier moet studeren...tussen de studieboeken de hele dag met dikke sokken aan om mn teentjes warm te houden..brrr..
enjoy it there!
liefs el -
18 September 2008 - 15:32
Marlies:
heeeeeee lien
druif wie valt ernou van een twee tree hoog trappetje?"? of stond er een knappe?......onder aan de trap, dan kan ik er natuurlijk helemaal inkomen,...
maar goed
ik ben blij te horen dat je voor de rest nog leeft enzo.
en dat je het harstikke naar je zin heb!!
ben je verder de deur nog niet uit geweest??
of heb je al wat dingen bekenen?
ik zit hier ook weer lekker, ze hebben me hier een full-time baan aangeboden, in de office,
giste rben ik begonnen echt heel erg leuk.
nou doe voorzichtig!!!! geen blundres meer
liefs en groetjes aan eline, dikke knuf lotje -
20 September 2008 - 10:22
Anneke En Pieter:
Van Ina hoorden we dat jullie aankomst gesmeerd liep en nu lezen we dit ?
Houdt de moed er maar in. Met jullie humor en optimisme en beschermer overwin je echt alles.
We denken aan jullie
groetjes